Pati Núñez, Comissaria de Comunicació i Arquitectura és co-Directora de Open House Madrid i Directora de Pati Núñez Agency. Llicenciada en Humanitats, Màster en Direcció i Comunicació i Màster en Anàlisis d’Intel·ligència, Pati Núñez ha sigut co-Comissaria de l’exposició “La Herencia de Coderch” i productora de pel·lícules d’art i arquitectura com Hello Mrs. Hock, de Jordi Bernadó o Recordando a Coderch, de Poldo Pomés. Actualment està rodant un documental sobre la vida i el llegat d’Oriol Bohigas.

Pati Núñez inicia la seva trajectòria professional com a consultora de comunicació col·laborant amb algunes de les institucions culturals més prestigioses del país, como la Fundació “laCaixa” o la Fundació Mies Van der Rohe, de la cual fue Directora de Comunicación. Al llarg dels últims anys Pati Núñez ha  treballat amb arquitectes i artistes com Juan Herreros, José Luis Mateo, Vicente Guallart, Carme Pinós o Antoni Muntades; empreses com Hewlett Packard o Solvia, i institucions culturals com el Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona o la fundació d’art contemporani, Fundació Gaspar. El 2015, amb l’agència ja consolidada i amb seus a Madrid, Londres, Venècia i Nova York, Pati Núñez s’embarca  en un nou projecte: la direcció del Festival d’Arquitectura i Ciutat Open House Madrid.

A més de la direcció dePati Núñez Agency i la co-direcció d’Open House Madrid, Pati Núñez exerceix de comissaria d’exposicions, consultora de comunicació, escriptora i crítica cultural en diverses publicacions com “Cultura/s”, suplement cultural de La Vanguardia, o la prestigiosa revista Robb Report.